Vlees  

Ongeveer elke 5-6 weken laten wij een koe of stier in de buurt slachten die bij ons op het bedrijf is opgegroeid, en heeft gegraasd op de percelen gras die wij in gebruik hebben. 

Het vlees verkopen wij voornamelijk vanuit onze diepvries vlees automaat op het erf. Hier kan je met bankpas contactloos betalen. 

Ook is het mogelijk om online een eigen pakket samen te stellen. Ga daarvoor naar de Webshop

 

Mocht u een wat grotere bestelling willen doen, dan is het ook mogelijk om dit op zaterdag direct uit de vriezer te kopen. 

De prijzen die wij hanteren zijn:

Hamburger    € 3,45

Tartaar             € 2,95

Saucijzen        € 3,45

Gehakt              € 5,45

Rosbief             € 9,95

Soep vlees       € 3,50

Schenkel met been  €2

Runderlappen € 6,95

Bief lappen       € 7,45

kogel biefstuk  € 6,95

Bavette               € 6,95

Staartstuk         € 5,95

Hollandse biefstuk € 6,95

Ossehaas            € 7,95

Sukade lap        € 6,95

Entrocote          € 7,45

Riplappen         € 6,95

Rib eye              € 6,95

Rolade per 600 gr  € 9,95

Borstlappen      € 6,45

Boulion vlees    € 3,45

diamant haas   € 8,45